Single Session Therapy in CBT & Other Therapeutic Approaches

CINE ESTE WINDY DRYDEN?

Windy Dryden

Vă invităm la un atelier interactiv care se adresează psihoterapeuților, celor care se pregătesc să devină psihoterapeuți și celor care vor să înțeleagă mai multe despre ei înșiși. Invitatul nostru este profesorul Windy Dryden, unul dintre cei mai cunoscuţi şi influenţi psihoterapeuţi la nivel mondial. Expertiza lui în Psihoterapiile Cognitive şi Comportamentale (CBT) și în Psihoterapia Raţional Emotivă şi Comportamentală (REBT) este recunoscută pe plan internațional. Autor a peste 200 de cărți și peste 700 de articole, Windy Dryden are o viziune pragmatică și inovativă despre practicarea psihoterapiei în zilele noastre.

CE ESTE CBT/REBT?

CBT/REBT este o formă de psihoterapie care ajută oamenii să îşi observe propriile emoții, gânduri şi comportamente și să înțeleagă cum acestea se leagă în anumite tipare mentale. Ulterior, terapeutul îl ghidează pe pacient să găsească moduri apropiate de felul său de a fi, dar mai flexibile și mai benefice cu scopul de a-şi optimiza emoţiile şi comportamentele. Ședințele de terapie sunt structurate în protocoale de intervenţie pe termen scurt (dar unele pot fi şi de lungă durată), cu rezultate pe termen lung. Ca practicieni este important să fim întotdeauna la curent cu cele mai noi informații și cercetări din domeniu și asta vă propunem și noi printr-un nou eveniment Choice.

DESPRE EVENIMENT

În cadrul atelierului vom discuta despre terapia de scurtă durată, cu accent pe impactul și beneficiile pe care le putem avea încă din prima ședință de terapie. Ne vom concentra pe soluții, pe importanța schimbării comportamentale și cum le putem pune în practică într-un timp cât mai scurt. Trăim într-o perioadă a schimbărilor rapide și oamenii pun preț pe timpul lor, așadar obiectivul principal este să fructificăm momentele pe care le avem într-o ședință de terapie, astfel încât să putem ghida pacienții să găsească noi sensuri și perspective care să le fie utile.

LOCAȚIE

Vă așteptăm, cu drag, pe 3 noiembrie 2018, de la ora 09:00 la Hotel Mercure pentru a explora împreună noi moduri de a ne îmbogăți perspectiva, atât pentru noi cât și pentru pacienții noștri.

TAXĂ DE PARTICIPARE

Întreg

390 RON
  • 21 August - 15 Octombrie

Last Minute

490 RON
  • 16 Octombrie - 1 Noiembrie
0
Locuri Disponibile

ÎNSCRIERE

Vă puteți înscrie la atelierul Single Session Therapy and Other Therapeutic Approaches prin formularul de mai jos. Vă recomandăm să vă înscrieți cât mai repede deoarece am suplimentat cu încă 50 de locuri în sală.


StudentLicențăMasterDoctoratAltele

DETALII PLATĂ

Asociația Choice

Cont IBAN: RO24BTRLRONCRT0298527201, Banca Transilvania

Odată ce faceți plata, puteți trimite dovada plății la adresa de e-mail: windydryden.choice@gmail.com.

CONTACT

windydryden.choice@gmail.com
Gina Enache