Pentru asta te-ai pregătit până acum!

Dacă studiezi psihologia la Cluj și crezi că știința este cea mai interesantă metodă prin care oamenii pot face lumină atât în haosul exterior, cât și în cel interior, noi suntem comunitatea pe care o cauți.

Misiunea noastră este de a aduce psihologia științifică mai aproape de publicul larg. Facem asta prin distribuirea de materiale valide științific, organizarea de ateliere și conferințe pe teme de interes, iar departamentul Științific joacă un rol crucial în acest sens.

Ca membru al departamentului, activitatea ta va consta în recenzarea materialelor postate de noi în mediul online (Facebook, Blog etc.) și în redactarea unora dintre ele. Vei avea șansa să faci parte dintr-o comunitate de profesioniști, ce văd munca la standarde înalte ca pe un mod de viață. De asemenea, poți susține ateliere sau prelegeri pe teme de interes în cadrul evenimentelor organizate de noi.

Ne așteptăm din partea ta la:

Gândire critică/științifică, abilități de evaluare a unui articol științific.

Cunoștințe de redactare a unui text academic.

Abilități de oferire de feedback constructiv.

Abilități de scriere articole pentru publicul larg.

Capacitate de lucru în echipă.

Cunoștințe de psihologie generală (anul 2-3).

Suntem o echipă de oameni pasionați de psihologie, lucrăm remote, dar avem grijă să ne întâlnim față în față pentru distracție.

Estimăm o medie de 4 ore/săptămână necesară pentru sarcinile de voluntariat.

Dacă vrei să faci parte din echipa Choice în cadrul departamentului Științific, sau crezi ca ai alte atuuri care ar fi de folos asociației, te rugăm să completezi formularul de mai jos (menționând la subiect numele tău și voluntar științific) și să ne atașezi CV-ul tău.

The CHOICE is yours!

Close Menu